Gruaja go.det burrin e ѕај me sa ‘t’i hanë duart’ në meѕ të Tiranëѕ (VIDEO)


Një ngja rje aq sa ‘qesharake’ dhe e paz akontë është filmuar këtë të premte në kryeqytet, teksa një grua dhu.n.on fiz ikisht një burrë.

Në videon e bërë publike nga ‘JOQ’, shihet teksa një grua nuk kursehet ndaj burrit të saj dhe e god.et me sa të ketë fo rcë në mes të rrugës.

Sipas dëshmitarëve ngjarja ka ndodhur në zonën e Astirit në Tiranë, ndërsa një djalë ka ndërhyrë për ti nd.arë, por gruaja ka refu.zuar dhe ka vijuar me dh.u.nën.

Ndërkohë nuk dihet arsyeja që çoi gruan deri në pikën e ushtrimit të dh.u.nës ndaj bashkëshortit.JOQ

Leave a Reply