Gruaja 32-vjeçe që ka 11 fëmijë është sërish shtazënë: Dua më shumë beba. Zoti na ka bekuar.


Një nënë nga Arkansas City, Kansas, líndí trinjakë rreth një viti më parë, të cilët quhen Oliver, Asher dhe Abel. Mirëpo tani ajo po p ret fëmijën e 12 me burrin e saj Chris, 29 vjeç.

Në fillim të këtij muaji, 32-vjeçarja u dha 1.7 milion ndjekësve të saj një vështrim të shkurtër në udhëtimin e familjes së saj në Oklahoma City në TikTok.

Ata kanë marrë një furgon me 15 vende pasi kjo familje e madhe me 13 anëtarë, përfshirë prindërit, është një s fidë e vërtetë.

Burimi: The Sun/ Marrë nga Revista Ora

Leave a Reply