Gratë që vlerësojnë dhe janë besnike ndaj vetvetes kanë një shkëlqim të veçantë

Këto gra të forta thonë ato që mendojnë dhe ndiejnë. Ato e vendosin veten e tyre në vend të parë, duke respektuar dëshirat dhe nevojat tuaja. Ato nuk kanë nevojë që dikush të njohë vlerën dhe potencialin e tyre, sepse ato e njohin dhe vlerësojnë veten e tyre.

Gratë që njohin dhe vlerësojnë veten e tyre kërkojnë përvoja më të lumtura, marrëdhënie më të shëndetshme, janë në gjendje të njohin marrëdhëniet toksike që mund të dëmtojnë shëndetin e tyre emocional dhe mendor, si dhe distancohen nga njerëzit që nuk i vlerësojnë ato ose përpiqen të minojnë emocionet e tyre.

Do të jetë shumë e lehtë të njohësh një grua që të zotëron, do ta njohësh kur të jesh në praninë e tyre. Këto gra nuk kërkojnë leje për të qenë ato që janë ose për t’u shprehur siç dëshirojnë. Ato kanë dritën dhe madhështinë e tyre të brendshme. Ato dinë të vlerësojnë miqësitë dhe dashuritë që i vlerësojnë, ato dinë të largojnë nga jeta njerëzit negativ. Ato nuk kanë durim me njerëzit që dinë vetëm të zhvlerësojnë, shkatërrojnë, kështu që tregojnë se këta njerëz nuk do të kenë sukses me to.

Gratë që vlerësojnë vërtet veten e tyre inkurajojnë gratë e tjera, nuk garojnë me to, pasi e dinë që secila ka vlerën e saj, se secila është unike, janë të përkushtuara për të bashkëpunuar me gratë e tjera dhe simpatizojnë historitë e grave që nuk e kanë njohur akoma veten në potencial. Gratë që posedojnë veten e tyre kanë një shkëlqim të veçantë, një shkëlqim të brendshëm që buron nga ato që kanë mundësinë të jenë afër tyre. Ato janë grumbulluese, përdorin solidaritetin në marrëdhëniet e tyre, por ato dinë të vendosin kufij në të gjitha marrëdhëniet.

Është e vështirë të kalosh një grua të tillë pa ndjerë një ndikim pozitiv ose negativ, kjo varet nga lloji i qasjes që vendos me to sepse do të jetë e lehtë të njohësh nëse je këtu për të shtuar ose për të qenë i gabuar, ato do të reagojnë sipas qëndrimit tuaj, në një mënyrë të sigurt dhe të vendosur, pa hezitim. Ato nuk kanë frikë të vendosin kufij dhe të dëbojnë të huajt nga jeta e tyre.

Ato janë aty duke treguar historinë e tyre, duke parakaluar me besim dhe vetëvlerësim; nëse bien ose ngrihen, qëllimi i tyre është të jenë të lumtura, të kërkojnë përvoja; ato fillojnë gjëra të tjera, investojnë në situata të tjera, besojnë në gjithçka, sepse i besojnë vetes sa duhet. Ato mbështesin dhe besojnë në procesin e jetës. Ju tashmë mund ta dini që një grua e tillë nuk do t’ju vendosë në vend të parë, sepse ajo do të jetë e para në jetën e saj.

Leave a Reply