Granit Хhaka bëhet bjond, filmon momentin kur befaѕon baѕhkëѕhorten me рamjen e re

Futbollisti Granit Xhaka ka vendosur të guxojë me ‘look-un’ e tij dhe të lyejë flokët bjondë.
Pas ndryshimit, ai telefonon me “face time” bashkëshorten, Leonitën, e cila kur e sheh habitet por duket se e pëlqeu pamjen e re të Granitit.

Graniti dhe Leonita janë prindër të dy vajzave.

Leave a Reply