GoId Ag Reagon pas Privimit nga Jeeta Tē ish-Menaxherit AIbert Krasniqi


Reperi i njohur Kosovar, Arian Agushi ka reaguar pas aktit tragjik në Prishtinë, ku mbeti i V r a r ë ish-menaxheri i “Baba Stars”, Albert Krasniqi.
Agushi në rrjetin e tij social “Facebook”, ka publikuar fotografi me dorasin dhe vik-timën, duke u shprehur i mërzitur nga ky rast.

Përveç tij, edhe artistë tjerë të njohur kanë reaguar pas kësaj tra-gjedie.
Ndërkaq, ish-menaxheri i njohur, Albert Krasniqi, është qeIIuar per V d e k j e sot rreth orës 17:00, ku dysh0het se beri babai i tij./GazetaBlic

Leave a Reply