“Gjokѕin e djathtë e kam рak më të madh”, Tayna ѕhtang fansin që e pyeti a është beqare


Këngëtarja e njohur Doruntina Shala, e njohur me emrin e artit Tayna, së fundmi i ka dhënë kë naqësinë fansave të saj t’i bëjnë pyetje të ndryshem.

Një ndër pyetjet që ‘mundon’ më shumë fansat e saj është statusi i këngëtares, pra është beqare apo në një lidhje.

Pikërisht këtë pyetje i ka bërë një fans, të cilës Tayna i ka dhënë një përgjigje të papritur për fansin e saj: “Po, dhe jam gati për njohje”.

Një pyetje tjetër interesante ishte për gjoksin e saj, nëse është i bërë me operacion apo është natyral. Tayna i përgjigjet me shaka: “Janë origjinal dhe ai i djathti është pak më i madh se i majti.”

Leave a Reply