Gjesti i turpshëm që iu shpëtoi në “Përputhen”, Andi i nxjerr Antonelës në mes të skenës… (FOTO)


Tashmë puthjet, prekjet in time dhe ofendime nga të gjitha llojet janë pjesë normale e emisionit “Përputhen” ku as skànadalet nuk kanë mbetur mbrapa.
Dy puntata më parë ishte Alessandro ai që surprizoi duke ftuar papritur Antonelën në një takim, por nuk është kjo për ç’ka duhet të habiteni.

Në këtë moment Andi i drejton gishtin e mesit Antonelës në mënyrë shumë ofenduese, por ajo që mbetet misterioze është kuptimi i këtij gjesti të shëmtuar dhe gjithashtu reagimi aspak i habitur i Antonelës.

Ky veprim po shpërndahet shumë në rrjet dhe ndoshta në puntatat në vijim do të këtë një shpjegim nga konkurrenti.

Leave a Reply