Gjermani: lzoIim të detуrueshëm për ata që kthehen nga shtetet e tjera


Gjermania po konsideron që të gjithë njerëzit që kthehen nga jashtë të përballen me kara ntinë dhe teste të detyrueshme K0VID, pasi numrat e infe ksionit u rritën.

Propozimi i fundit përmbahet në projekt-plan, sipas Reuters, i cili do të diskutohet nga kombëtarët dhe udhëheqësit në një takim të hënën, kur ata do të vendosin për raundin tjetër të masave për t’u marrë me pandeminë.
Numri i rasteve të konfirmuara K0VID në Gjermani është rritur me 13,733 në total, prej 2,659,516, tha të dielën Instituti Robert Koch.

Numri i raportuar i vdekjeve është rritur me 99 në total prej 74,664, tregoi shifra, përcjell tutje albinfo.ch.

Leave a Reply