Gjeni gabimin në këtë foto për 30 sekonda


Metoda Ikeda është një metodë që ndihmon në stimulimin dhe forcimin e mendjes, një teknikë e krijuar nga një kampioni i kujtesës. Ajo përdor argëtimin si mjet kryesor për të aktivizuar kujtesën dhe për të hapur mendjen tonë për të mësuar.

Ky kuic i thjeshtë do ju japë një dorë ndihmë për të stërvitur mendjen tuaj. Ajo çfarë duhet të bëni është që të gjeni gabimin në këtë foto.

Nëse nuk arrini ta gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë. /tvklan.al

Leave a Reply