Gjendet 15 vjeçarja që ishte raportuar e zhdukur, Ja ku ndodhej!


PoIicia ka gjetur një të mí-tur nga Podujeva të shtunën, e cila ishte raportuar si e zh dukur më 25 dhjetor të vitit 2020. Në raportin 24 orësh thuhet se në stacionin p0licor është shoqëruar edhe i d yshuari, personi që kishte bashkëjetesë jashtëmartesore me të mí-turën, transmeton Klan Kosova.

Në lidhje me rastin është konsultuar pr0kurori i shtetit i cili ka rekomanduar që pas intervistimit palët të lir0hen dhe rasti të pr0ced0het në pr0cedurë të rregullt.

Leave a Reply