Genta dhe turku e shfrytëzojnë veturën për të bërë dashuri


Tanimë është bërë e modës që çiftet qofshin të njohur ose jo , dashurinë po e shprehin edhe në vende të hapura,e më pas e plotësojnë edhe duke e shprëndarë në rrjetet sociale. Këtë gjë po e bën dhe këngëtarja kosovare Genta Ismaili me të dashurin e saj turk. Genta dhe Usta po e përjetojnë dashurinë e tyre pa komplekse.

Ata madje nuk ngurrojnë as kur janë në rrugë. Madje, iu është bërë shprehi që dashurinë e tyre shpesh ta shprehin në veturë edhe pse janë në rrugë.

Leave a Reply