Gazetarja shqiptare dha ѕhрirt nga К0VID por ja ç’shkruante ajo në Internet: O Zot qenka një t merr…


Një tjetër h umbje e madhe është shënuar sot për media shqiptare. C0VID i m ori j etën në moshën 54-vjeçare gazetares Anila Dushi. Lajmin e hi dhur të nd arjes së saj të parakohshme nga jeta e dhanë mes dh imbjes së madhe miqtë e saj përmes postimeve në rrjetet sociale.

Pak ditë më parë përmes një postimi në rrjete sociale Anila shkruante për atë që po përjetonte dhe e përshkruante si ‘tm err’.

“Kam besuar qe ne fillim se C0vid eshte nje lufte boterore. Kam degjuar mjaft nga ata qe e kane kaluar. Por qenka T merr.”, shkruante gazetarja Dushi.

Leave a Reply