Gazetari në Iot! Mjeket po ςmenden! Kengetari shqiptar 35 vjeς po νdеѕ në Вμrg

Gazetari i njohur shqiptar në Greqi, Shpëtim Zinxhiria, ka deno.ncuar një tjetër rast të një shqiptari, i cili ka mbetur sa.kat në burgun grek. Përmes një postimi në llogarinë e tij në “Facebook”, Zinxhiria tregon se 35-vjeçari, një muzikant shqiptar ka hyrë i saktë në b.u.rg dhe tani ai është 90% invalid.
Postimi i plotë i gazetarit:

Greqi: Muzikanti shqiptar 35-vjeçar me 90% INVALID, po v.d.es në b.u.rg. 10 shqiptarë te vd.e.kur ne bu.r.gjet greke per 2019…

Dikur ishte muzikant me një jetë brilante, sot pas he.k.urave te qe.l.isë edhe pse invaliditeti i tij është mbi 90 për qind. Po b.u.rgu ka kanunet e veta, aq sa futesh i saktë dhe jeta ta sjell te mbetesh sa.kat. Jeta e njeriut varet ne fijen e perit.
Njeriu ndërtoi bu.rg.jet për njeriun…

Por edhe këta të d.ën.uar bazuar në ligjet kanë të drejtat e tyre . Drejtësia ka fjalën e saj dhe ajo vendos dhe vulos dhe mbi atë nuk del askush dhe as ta gj.y.kojë, por edhe i d.enu.ari ka te drejtat e tij dhe eshte po ai qe i kërkon ato bazuar ne ligjet e ketij vendi.
por…

O Zot mos e provojë askush…!
Erdhi në Greqi më 1997 kur ende ishte fëmijë, por jeta ka të papritura aq sa nuk mund të imagjinohen. U dë.n.ua me 35 vjetë b.u.rg, po më pas e ulën në 20 e më pas në 15 vjetë e nëntë muaj. u fut në .bu.rg i saktë, ndërsa sot është sa.kat.

Por më e keqja është se sot 35 vjeçari de.rgjet në krevat me kembën e th.y.er dhe me mpiksje g.j.a.ku në kokë. Aq sa mjekët habiten qe ky njeri jeton akoma. Mpiksja e gj.a.kut në kokë ishte ne 0,6 milimetra dhe sot ka shkuar në 1.5 milimetra.

Leave a Reply