Garon për Deputete me PS-në Aktorja Shqiptare: Po bëtë 3 fëmijë do merrni 300 mijë euro dhe do bëni…


Aktorja e njohur Arjola Demiri në një situatë të impr0vizuar në Soiree, Arjola Demiri ka mbajtur një fjalim se pse populli duhet të vot0jë PS-në dhe pikërisht atë. Gjatë fjalimit, Arjola ka theksuar se populli duhet të votojë atë pasi me aktoren në pushtet do të bëjnë vetëm qejf.

“Faleminderit që keni ardhur në prezantimin e programit tim, për lindjet dhe shtat-zënitë. Shoh edhe disa burra këtu prezentë që në të ardhmen edhe e pamundura do të bëhet e mundur e pse jo, e ju mund të ngeIni shtat-zënë. Me mua në pushtet ju do të fitoni 100 mijë euro për 1 lindje, ndërsa për binjakë unë do të jap 200 mijë euro.

Ori dëgjo këtu, po i bëre 3 fëmije do i kesh 300 mijë euro. E për ata që lindin 4 fëmijë do i kapim familjarisht e t’i çojmë në Kinë se do të kenë ndonjë dell Kine. Pra, me mua në pushtet, bëni s_ks, qejf dhe lindje”, është shprehur Arjola Demiri duke qeshur.

Leave a Reply