“Frуu erë dhe ngela ѕhtatzënë”, deklarata e 25-vjeçares habit botën dhe роliсia niѕ he timet


Policia në Indonezi ka filluar një he tim pasi një grua 25-vjeçare pretendon se ka ngelur shtatzënë nga një erë që kishte fr yrë dhe jo nga marr ëdhëniet se ksuale. Pre tendimi ishte edhe më i çuditshëm kur ajo tha se gjithçka ndodhi brenda një ore. Gruaja e Siti Zainah tregon se një ditë të mërkure kur po pushonte në dhomën e saj ngeli shtatzënë.

“Pas lutjeve të pasdites, isha sh trirë me fytyrë poshtë në dy sheme kur papritmas ndjeva erën që më hyri në trup”, tha ajo për një media lokale.

Ajo pretendon se kishte një dhimbje në stomak 15 minuta pas inci dentit dhe gunga në barkun e saj u rrit më shumë, ku më pas lindi një vajzë të shë ndetshme.

“Pas kontrolleve, nëna dhe fëmija janë të shë ndetshëm dhe lindja ishte normale. Gjinia e foshnjës është femër dhe peshon 2.9 kilogramë ”, tha mjeku që mori përs ipër këtë rast.

Leave a Reply