(Fotot) “Kam një pëlqim të fortë”, Lediana rikthehet në studio bashkë me Mevlanin


Pas largimit, Lediana është rikthyer në studio bashkë me Mevlanin.

Vajza ka sqaruar se cila ishte arsyeja që u largua duke thënë se ka një pëlqim vërtet të fortë për Mevlanin.

Lediana: Më shumë më preku letra se sa lulet. Më le të kuptoj që ai e ka bërë një diferencim, të bëj një diferencë që edhe unë të mos mërzitem, dikush se ka problem por unë nuk mundem.

Mevlani: Çfarë nënkupton nëse për ty.

Lediana: Që ti e ke në mendje.

Lediana: Duhet të reflektoj me veten time dhe mos ta jap veten time aq shumë, është një dobësi e imja. Është e qartë që unë kam një pëlqim të fortë për të që unë zhgënjehem vazhdimit në çdo veprim që ai bën.

Leave a Reply