Fotot/ Jaѕmina рrovokon Andin me unazën, a рo kërkon lidhje ѕerioze?


Jasmina dhe Andi e zhvilluan fillimin e takimit të tyre duke bërë shopping.

Djali i dhuroi Jasminës një unazë me diamant.
Jasmina: Vazhdimisht e ndjej po të na shohësh nga jashtë thuhet sa duket sa bëjnë për njëri tjetrin, kurse brenda është ndryshe.

Arian Konomi: Juve kur debatoni nuk gjeni një gjuhë të përbashkët.
Andi: Dicka që në të gjitha takimet që kemi pasur Jasmina më ka provokuar, përmend njerëz të tjerë.
Jasmina: Si të vazhdosh të mos bësh gjëra të bukura ça të të them. Ai që nuk ndan debatin nga bashkëpunimin je ti dhe fillon bërtet.

Jasmina: Unë të them ia kalofsh mirë, ti më thua vazhdon më provokon.
Andi: Kjo mendon se nuk e njoh por e njoh shumë mirë, kjo është nona për ironi, duhet me të dhënë medalje./Top Channel

Leave a Reply