(Foto) Nuk lindi si çdo fëmijë tjetër, Lindi me një ѕëmundje që bënte që t’i rritej e rritej hunda ѕhumë, ja si duket tani djali që rrëqethi botën


Gëzimi më i madh për një grua është të sjellë një fëmijë në jetë. Olli e gëzoi nënën e tij, por ai u bë dhe lajm në të gjithë botën.

Djali me emrin Olli lindi me një hundë shumë të madhe, për shkak të një de formimi. Nëna kur ishte shtatzënë Ollie mori një lajm të keq. Gjatë një vizite me ultratinguj, mjeku i Amy pa diçka të pazakontë në fytyrën e djalit të vogël.

Gjatë provimit 20-javor, mjeku zbuloi se djali i Amy kishte ind të butë që rritej në mënyrë të pakontrollueshme rreth hundës.

Amy e dinte që djali i saj nuk do të dukej si fëmijët e tjerë, por ajo nuk e kishte menduar asnjëher se djali i saj do të dukej ashtu. I vogli lindi në spitalin e Ullesit në Angli. Djali lindi me një sëmundje të quajtur “enc ef alacele”.

Kjo sëmundje është jashtëzakonisht e rrallë dhe vetëm 1 në 10,000 fëmijë në Shtetet e
Bashkuara lindin me këtë defekt çdo vit. Por edhe pse djali i saj dukej shumë ndryshe ajo e do dhe e donte shumë atë.

Por nuk ka qenë e lehtë për Amy ose Ollie. rëzit shikojnë djalin e vogël dhe e quajnë atë të shëmtuar, gjë që i ka thyer zemrën mamit Amy disa herë. Ajo thotë:

“Për mua, Ollie është perfekte. Ai është Pinoku im i vogël dhe jam krenare për të. Jam e lumtur ai është i veçantë.

I vogli ka bërë disa ope racione, në mënyrë që të marr frymë me hundë, por ai nuk duket si fëmijët e tjerë. Më poshtë po ju sjellim edhe foto të tij.

Burimi: SantePlusMagazine/ Marrë nga Revista Ora.

Leave a Reply