(Foto) Njihuni me Rinianin që ро kërkon grua në televizor, ја kë рëlqen ai nga vajzat


Mbrëmjen e kaluar pas largimit të Teas dhe Andit, emisionit iu shtuan dy konkurrentë të rinj, një vajzë dhe një djalë që duket se do të shkaktojnë shumë tra zira dhe debate te pjesa tjetër e konkurrentëve.

Vajza quhet Antonela Berisha, 24 vjeçe dhe tregoi se jeton në Itali e se merret me dizajn. Ndërsa djali quhej Rinian Leka, 33 vjeç, që po ashtu jetonte në Itali dhe ishte rikthyer në Shqipëri prej pak kohësh. Ai tha se kishte pasur një lidhje për një kohë të gjatë dhe se prej më shumë se 1 muaji ishte beqar.

Riniani u shpreh se ka krijuar një pëlqim për Melisën dhe Anën, ndërsa Sindin e lishte me pikëpyetje. Por jo vetëm kaq gjatë prezantimit të tij, Riniani tregoi se vetëm Atdheun e konsideron si konkurent më të fortë dhe ndoshta si kundërshtarë

Leave a Reply