FOTO/ Momenti kur komiѕionerja i jep gji foѕhnjes jaѕhtë qendrëѕ së votimit

Procesi i votimit gjatë ditës së sotme ka bërë që shumë persona të qëndrojnë larg familjeve të tyre dhe angazhimeve të përditshme për shkak të orëve të zgjatura në punë.

Gazetarja Anila Hoxha ka siguruar momentin e jashtëzakonshëm të një prej komisionereve në Tiranë, të cilën po e priste bashkëshorti i saj me foshnjen në dorë

Në pamje duket se Morena, e cila ishte komisioneve në qendrën 1875/1 u ul në një prej stolave për t’i dhënë gji foshnjes dhe më pas u kthye sërish në detyrë, tek KZAZ 36 në shkollën “Betim Muco.”

Leave a Reply