FOTO/ModeIja AngIeze ne Rrjetet Sociale!

Mode_lja AngIeze Demi R0se njihet për format e saj tr-up0re, që nuk hez_it0n ti eks_p0zoj nëpër paraqitjet që bën nëpër rrjetet sociale. Secila fotografi që ajo pubIikon, merr menjëherë vëmen_djen e miliona njerzve të saj poashtu edhe të mediave r0zë. Së fundmi ajo ka p0zuar në breg-det.Lehtë vërehen f0rmat e m0deles angleze R0se, e cila jo rastësisht është një nga modelet më të kërkuara dhe më atr, akt ive për publikun.

Leave a Reply