Foto/ Тruрi iu сорëtua раѕ akѕidentit të rëndë, kuѕh është 23 vjeçarja që hυmbi jetën në Levan-Vlorë


Një 23-vjeçare e iden tifikuar si Anxhela Çapo, ka hu mbur jetën në një ak sident tragjik të ndodhur mbrëmjen e sotme në autostradën Vlorë-Fier, pranë vendit të quajtur “Kripa”.

Mjeti tip “Hyndai” me targa AA163XO me të cilin udhëtonin Anxhela Çapo dhe Silvana Muho është përplasur fillimisht me tra fikndarësen dhe më pas ka rënë në kanal. Për plasja ka qenë fa tale për 23-vjeçaren që drejtonte mjetin, Anxhela Çapo e cila ka hu mbur jetën në vend. Shoqja e saj është transportuar në spitalin e Vlorës në gjendje të rëndë shëndetësore.

Faxnews ka mundur të sigurojë foton e 23-vjeçares Anxhela Çapo e cila ndë rroi jetë tra gjikisht mbrëmje e sotme.

Leave a Reply