FOTO/ Рreѕidenti Meta dhe Monika Kryemadhi urojnë besimtarët për Раѕhkët

Presidenti i Republikës, Ilir Meta teksa poston një foto me bashkëshorten e tij, kryetaren e LSI-së, Monika Kryemadhi i uron shqiptarëve festën e Pashkëve.

“Gëzuar Pashkën!
Drita e kësaj Dite të Shenjtë të ngrohë zemrat dhe të ndriçojë gjithmonë familjet tuaja me shpresë, mbarësi dhe gëzim!” shkruan Kreu i Shtetit.

Po ashtu edhe kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi ka uruar shqiptarët.
“Miq dhe dashamirës, GËZUAR nga ne të dy! Zoti është i madh dhe gjithmonë pranë atyre që besojnë tek e mira. Bekime për ju dhe familjet tuaja.”

Leave a Reply