Forma e kërthizës tuaj të barkut thotë gjëra për personalitetin tuaj


Të gjithë e dimë që astrologjia, numerologjia, horoskopi kinez apo edhe tarota na lejojnë të dimë më shumë për fatin tonë, si dhe personalitetin tonë. Por, shumë pak njerëz e dinë se forma, ngjyra dhe zgjatimi i kërthizës thotë shumë për ne. Në të vërtetë, ky studim i kërthizës quhet omphalomancy. E përdorur në antikitet, kjo metodë bëri të mundur njohjen e më shumë me fatin dhe karakterin e të porsalindurit falë vëzhgimit të kërthizës së tij. Edhe sot, omphalomancia na ndihmon të shohim më qartë për personalitetin tonë. Nga rruga, këtu janë 9 forma të kërthizës dhe kuptimet e tyre:

Kërthiza e rrumbullakët
Nëse jeni një nga ata me një buton të rrumbullakosur të barkut, atëherë jeni optimist. Ju preferoni të shihni pozitiven sesa negative dhe kjo ju lejon t’i qaseni jetës me entuziazëm. Edhe nëse jeni i lënduar ose duhet të përballeni me vështirësi, gjithmonë e bëni atë me një buzëqeshje dhe një zest për jetën. Dhe i gjithë ai optimizëm vjen përmes aftësisë tuaj për të komunikuar, për të ruajtur marrëdhënie të shëndetshme dhe për të mbajtur vazhdimisht shpresën.

Kërthiza e madhe
Një buton i madh barku tregon se ju jeni një person veçanërisht bujar. Ju jepni lirshëm, qoftë koha juaj, energjia juaj apo ndjenjat tuaja. Kështu, ju mbroni këdo që ka nevojë. Përveç kësaj, ju shkëlqeni në marrëdhëniet sepse dini të menaxhoni konfliktet me finesë dhe mençuri në funksion të përvojave tuaja të ndryshme të marrëdhënieve.

Kërthiza e cekët
Kërthiza juaj e cekët ilustron një dimension misterioz të personalitetit tuaj. Ju jeni tip që dini të mbani një sekret, pa u dorëzuar kurrë në përparimet e të tjerëve për ta zbuluar. Për më tepër, ju jeni shumë dyshues ndaj të tjerëve dhe u besoni vetëm të afërmve dhe miqve tuaj më besnikë . Me ju, besimi fitohet.

Kërthiza e spikatur
Nëse keni një buton të zgjatur të barkut, ju jeni tipi me një personalitet të fortë. Ju jeni shumë kokëfortë dhe mendoni se keni gjithmonë të drejtë. Gjithashtu, ju pëlqeni të jeni në qendër të vëmendjes për të tërhequr vëmendjen sepse e dini vlerën tuaj të vërtetë dhe nuk dyshoni në aftësitë tuaja. Sidoqoftë, ky është një problem për ju në dashuri, sepse e keni të vështirë të gjeni një person të përshtatshëm.

Kërthiza lart
Në omphalomanci, një kërthizë e madhe, e thellë, e sipërme që shtrihet tregon një lindje relativisht të shëndetshme dhe për këtë arsye një mendje të shëndetshme. Pra, cilësitë tuaja kryesore janë energjia juaj, sensi juaj i humorit dhe mbi të gjitha joie de vivre. Ju jeni gjithmonë të ngazëllyer për të bërë diçka të re, veçanërisht nëse kjo do t’ju ndihmojë të arrini qëllimin e fshehtë që keni thellë në zemrën tuaj.

Kërthiza poshtë
Përballë kërthizës lart, ajo poshtë karakterizohet nga energji më e ulët fizike. Sidoqoftë, ky është vetëm aspekti fizik, sepse në nivelin e trurit, ju jeni shumë inteligjent. Ndërsa të tjerët mund të mendojnë se ju jeni tip dembel, ju nuk jeni. Thjesht po përdorni inteligjencën tuaj në një mënyrë tjetër, e cila shërben për të zvogëluar sforcimin tuaj fizik.

Kërthiza ovale
Nëse keni një buton oval të barkut, keni ndjeshmëri të madhe dhe jeni hiperaktiv. Në të vërtetë, agjitacioni fizik dhe mendor është një pjesë integrale e jetës tuaj të përditshme, sepse gjithmonë keni nevojë të bëni diçka, të jeni të zënë. Kështu, shqetësimi dhe mërzia juaj e shpejtë ju çon në kuriozitet. Sidoqoftë, mbindjeshmëria juaj ju bën t’i ndjeni gjërat thellë dhe të lëndoheni lehtë nga të tjerët.

Kërthiza e gjerë
Një buton i gjerë barku zakonisht shoqërohet me njerëz të dyshimtë, të cilët nuk i besojnë askujt. Por mbi të gjitha, kjo tipar karakteri tregon se kur lejoni dikë në hapësirën tuaj të jetesës, ju po bëni gjithçka që keni në fuqinë tuaj për ta bërë atë person të lumtur dhe për ta mbrojtur atë. Ju jeni veçanërisht besnikë dhe besnikë .

Kërthizë përmbys
Kjo është një formë mjaft e rrallë e kërthizës, e cila ilustron njerëz modestë. Në të vërtetë, nëse keni një buton të barkut në formë Y të përmbysur, atëherë nuk jeni tipi që do të jeni në qendër të vëmendjes. Ju e dini se çfarë vleni dhe për ju, suksesi është diçka personale, e cila nuk ka nevojë të publikohet. Ju jeni lloji i të huajit që ndryshoni jetën e një personi me vërtetësinë e tyre.

Leave a Reply