Fjolla Morina sfidon poIicinë, ‘arra-tiset’ në Dubai me partnerin !!!


Këngëtarja shqiptare Fjolla Morina prej kohësh në kër_kim nga autor_itetet shqiptare. Ajo u kap disa javë më parë me dy ar_më në makinë dhe gjy_kata ka vendosur kundër saj masën e sigurisë ‘arre_st në shtëpi’.

Edhe pse duhet të ishte në një apartament në Kukës, aty ku dhe u arre_stua, Fjolla Morina vijon pushimet në Dubai. Ajo ka publikuar së fundmi disa foto që tregon jeettën luksoze dhe që është shumë e lumtur me partnerin, Fisnik Syla.

Këngëtarja sfidon p0licinë shqiptare, e cila prej kohësh e ka shpallur në kërkim pasi duhet të ishte e mby_llur në banesën e saj./tvklan.al


Leave a Reply