Fjolla Morina publikon foto dhe reklamon gjokѕin dhe linjat tërheqëѕe,


Këngëtarja Fjolla Morina edhe pse ka vite që është pjesë e skenës muzikore vazhdon të gëzojë linja trupore të bukura dhe të formësuara.

Fjolla, publikon imazhe të shpeshta në rrjete sociale me ndjekësit e saj ku i reklamon linjat dhe arrin të marrë komente të shumta nga ndje kësit dhe fansat e saj

Së fundi, ka postuar foto me një fustan të ngushtë me ngjyrë të zezë e cila ka venë në pah gj oksin dhe linjat.

Ajo edhe pse gëzon linja të bukura ka bërë disa ndryshime në fytyrë pra ka bërë disa oper acione pla stike, por që nuk e pengojnë aspak këngëtaren ajo e ka pranuar shumë herë se ka bërë ndë rhyrje të tilla.

Leave a Reply