Femra me e bukur! E mbani mend Didin e “Njerëz dhe Fate”, ku është sot dhe ç’është bërë me të?


“Njerëz dhe Fate” ishte telenovela më e suksesshme shqiptare, e cila u luajt nga aktorë të mëdhenj. Veç mesazhit të fort që përcillte dhe probl ematikës aktuale që trajtonte për atë kohë, seriali ishte tepër origjinal për jetesën në Tiranë.

Të gjithë aktorët do të donim sot ti rish ihnim, por që e dimë se kjo s’mund të ndodh.

Didi, ishte ndër personazhet që ka mbetur në mendjen e publikut, edhe pse ishte në një rol negativ, më pas u bë shoqja e Florit, të cilin e përfshiu po ashtu në një “rrugë të keqe” traf ikim te dr ogës dhe pros itucion.

Po kush është Didi për ata që nuk e njohin? Emri saj i vërtetë është Arta Muçaj, aktorja kosovare ka luajtur një sërë serialesh e filmash por, Arta Muçaj u bë e njohur në Shqipëri nëpërmjet rolit të “Didit” në këtë telenovelë.

Në vitet 2000 veç rolit në serial ajo u përfol edhe për historinë e dashurisë me rrokerin e famshëm, Bojken Lako, që përfundoi pa shkak dhe nuk u bë asnjëherë publike ose ishte një tha shethem i mediave.

Arta jeton tashmë në Australi, ku dhe vijon karrierën si aktore atje.

Ajo sot është po aq simpatike sa atëherë, edhe pse kanë kaluar rreth 15 vite “Didi” nuk ka ndryshuar, por duket tepër në formë.

Leave a Reply