Fëmija b i e në ѕhinat e trenit, ajo që ndodh më раѕ ëѕhtë mrekulli


Ky është momenti kur një fëmijë 6 vjeç bie në shinat e trenit, ndërkohë që po ecte mbi platformë me nënën e tij, e cila kishte probleme me shikimin. E tm erruar sepse nuk e ndjente më të birin pranë gruaja mund të shihet duke u për pëlitur për ta gjetur atë, ndërkohë që treni po afrohej.

Dhe kur gjithçka dukej sikur do të kishte një fu nd tr agj ik, një punonjës i hekurudhës mund të shihet që vrapon drejt 6-vjeçarit, e ngre atë lart me shp ejtësi, e më pas ngji tet edhe vete.

Leave a Reply