Fatma Haxhialiu largohet nga “Përputhen Prime”, e zëvendëson pastori


“Përputhen” rikthehet në ekran për të diskutuar ngjarjet më pikante të javës në “Përputhen Prime”.

Gjatë puntatave të fundit kemi parë Fatma Haxhialiun dhe Elona Duron, të cilat bashkë me Arjan Konomin kanë dhënë opinionet e tyre.

Mirëpo, mbrëmjen e sotme është bërë një ndryshim. Fatma është larguar nga roli i opinionistes në “Prime”.

Në vend të saj është pastori Akil Pano.

Leave a Reply