F0SHNJA që nuk vizitohej nga askush në SPlTAI, AD0PT0HET nga infermierja…!!


Një vajzë që Iindi para kohe dhe nuk u vizitua nga askush në sp-ital, është ad0ptuar nga një infermiere që kujdesej për të. Liz Smith, 45 vjeçare, kishte dashur gjithmonë të ishte një nënë, por kjo gjë nuk ndodhi me të pasi asaj iu dha lajmi se nuk mund të bëhej nënë, por në të njëjtën ditë që mori lajmin e k-eq, ajo u takua me fëmijën Gisele, e cila kishte pr0bleme shën-detësor pasi Iindi në javën e 29-të, nga një nënë dhe baba të va-rur nga dr0ga. Gisele nuk kishte vizitorë për muaj me radhe pasi infermierët kujdeseshin për të në një njësi të kujdesit inten-siv,. Stafi në spitaIin francez të fëmijëve, i kushtonin vëmendje të veçantë vajzës, e cila u për-ball me kompIikime shën-detësore.

Një ditë në punë, një infermiere e pyeti zonjën Smith, nëse ajo e kishte takuar. Smith tha për CNN: “Unë i thash jo, pse?”. “Ajo më tha; vajza ka nev0jë për një shtëpi dhe ti me burrin tënd jeni të përsosur”. Ajo kurrë nuk kishte menduar për kujdestarinë ose ad0ptim. Smith u lidh menjëherë me Gisele dhe filloi ta vizitonte rregullisht. Ajo kurrë nuk kishte menduar për kujdestarinë ose ad0ptimin.

Vajza shkoi më pas të jetonte me Smith në prill të vitit 2019. Prindërit e Gisele, kishin vizituar infermierën, por vizitat u ndaluan me kohë. Nëna dhe babaii saj hu-mbën të drejtat e tyre prindërore në qershor të vitit të kaluar kur shteti vendosi se ata nuk mund të kujdeseshin në mënyrë adekuate për atë.

Infermieria e ad0ptoi zyrtarisht vajzën, tani dyvjeçare, në një seancë dëgjimore në tetor të vitit të kaluar. Pas gjithë kësaj, Gisele po lulëzon dhe shëndeti i saj është i qëndrueshëm, megjithëse ajo ende ka nevojë për disa tr-aj-time mje-kësore. Infermierja tha se ajo kurrë nuk ka qenë më e lumtur apo më e fortë dhe nuk mund ta imagjinonte jeettën pa Gisele.

Leave a Reply