“Është femër e…”/ Ledjana e ftoi në takim, Blerimi habit me komentin e tij


Pasi Mevlani zgjodhi Antonelën për takim, Lediana u detyrua të bënte një zgjedhje të dytë, duke thënë emrin e Blerimit, djalit të ri që iu bashkua “PërPuthen”.
Takimi mes tyre po transmetohet sot, ndërsa Blerimi tha se Antonela i pëlqen shumë.

Ai përmendi faktin se në sytë e tij Lediana është “femër e moralshme dhe femër për nuse”.

“Lediana më pëlqen shumë, është shumë e bukur dhe mi plotëson të gjitha kushtet. Është femër e moralshme. Është femër e mirë është femër nuse”, tha ai.

Leave a Reply