Ermali: Nuk kemi раѕ nevojë për një раuzë kaq të gjatë, ѕhрreѕоj të kthehemi në normalitet!

Ka më shumë se një vit që janë anuluar të gjitha mbrëmjet muzikor.
E gjithë kjo situatë ka ndikuar tek të gjithë.
Në një intervistë në “NIN”, këngëtari rrëfeu se gjatë kësaj periudhe ka qenë më shumë në pushime duke vizituar vende të ndryshme.

Ndër të tjerash ai tha se kjo periudhë ka qenë mjaftë e gjatë, duke shpresuar që së shpejti t’i kthehemi normalitetit.
“Nuk kemi pas nevojë për një pauzë kaq të gjatë, mirëpo dhashtë zoti që të qelën sa më shpejtë dhe të kthehemi në normalitet”, tha këngëtari

Leave a Reply