Ermal Mamaqi degjeneron publikisht Zaimina Vasjarin: Unë po të kem më emiѕion nuk të ftoj më ty në emiѕion


Gjithmonë sportiv, Ermali u vendos përballë një s fide mjaft interesante “ Jimmy Fallon apo Tony Robbins?”, të cilët janë dy emra që mund ta karakterizojnë mjaft mire Ermalin si “showman” dhe “life coach”.

Duke qenë si Jimmy Fallon, një “showman” dhe drejtues emisionesh, Ermali u vendos para pyetjes: “Si Jimmy Fallon dhe një show-man, na thuaj personazhin publik shqiptar që do doje të kishe sërish në program si të ftuar dhe emrin e personzhit publik shqiptar që nuk do e ftoje më kurrë dhe pse?”

Emrin e personazhit që do donte të kishte sërish në program si të ftuar ai përmendi Bleona Qeretin, ndërsa personazhit që nuk do e ftonte më kurrë Ermali “ia tha në sy” emrin Zaimina Vasjarit dhe arsyeja ishte se Zaimina vonohet shumë kur e fton në emision.

Leave a Reply