Erlindi i tha rri aty ku je, Antonela e lëshon gojën dhe e fyen keq: Ik ore mallakastriot puth ndonjë andej nga dhoma e zhveshjes


Ndërsa Antonela u shfaq në emision puntatën e sotme përmes një lidhje skype, pati një pë rballje e Erlindin.

Të dy ata u për plasën me njëri-tjetrin duke of enduar. Erlindi: Femër më fa llso nuk kam parë ndonjëherë. Si mund të vish në studio njëherë.

Antonela: Shko puth naj vajzë andej nga dhoma e zhve shjes. Erlindi: Rri aty ku je se jemi mirë pa ty. Antonela: Kush je ti m, je askushi për mua. O mallakastriot id….”

Ndërsa Antonela bëri një shkëputje në studio, ajo lajmëroi se do të rikthehet në studio duke lënë pas të gjitha çfarë kanë ndodhur.

Leave a Reply