Eri s’përmbahet me të bërtitura ndaj Antonelës: O mashtruese, mos gënje ѕу për sy


Një nd ërhyrje e Antonelës kundër Atdheut ka bërë që të gjithë konkurrentët t’i kthehen asaj. Ajo tha se Atdheu ishte bërë xheloz nga puthja që i kishte dhënë Mevlanit dhe prandaj nuk ishte zhvilluar një takim mes tyre.

Ndër të tjera, ajo i tha Atdheut se: “Ti doje të dilje me mua.”, ndërsa ai iu përgjigj i revoltuar: “Unë të kam refuzuar, ti s’ke shanse të dalësh me mua”.

Këtu ndërhyri edhe Eri i cili u nxeh dhe bërtiti me të madhe:

O mashtruse tregoja të gjithëve ça më ke thënë, ti je femra më intrigante, o mashtruse, mos gënje sy për sy, se më ke shkruar në telefon, je femra që do me bë lojë këtu, po s’di ta bësh.

Po ashtu edhe Ledjana tha se Antonela i ka shkruar në Instagram, që t’i kthejë follow.

Leave a Reply