Eri ngra “hopa në ajër” Ledjanën, diskutime dhe reagime të shumta në studio nga veprimi (Foto)


Dita e sotme në Për’Puthen po transmetohet takimi mes Erit dhe Ledjanës.

Eri një ndër konkurrentët e rinj është në një takim romantik me Ledjanën.

Një takim i këndshëm mes tyre në natyrë, ku djali e kapi hopa Ledjanën.

Biseda mes tyre në takim:

Ledjana: A je lënduar ndonjëherë në jetë?

Eri: Jo.

Ledjana: Si ka mundësi?

Eri: A e di pse nuk lëndohem se jam aq inteligjent që e kuptoj që në momentin që një person do me te lëndu, edhe në dashuri jam inteligjent.

Ledjana: Në dashuri nuk mund të jesh inteligjent.

Eri: Ca tipi je ti që tradhto? po u mendove gjatë e ka një gjë.

Ledjana: Nëse do ta dua një person kurrë. Nuk kam tradhtuar kurrë dhe nuk mendoj se do të tradhtoj. E bëj atë të kuptojë që nuk dua më.

Ky veprim solli reagime të shumta në studio nga Kristiani dhe Melisa.

Leave a Reply