(EMRI) Nëna e 4 fëmijëve i jeр fund tra gjikiѕht jetës, bashkëshorti i 36 vjeçares kërkon ndihmë për shрenzimet e va rrimit


Një ngja rje e rëndë është regjistruar sot në një fshat të Gramshit. Ngj arja ndodhi sot rreth orës 16:00 në fshatin Kukur. Mësohet se një grua, nënë e 4 fëmijëve, është gjetur nga familjarët e vetëvarur në kasollen e bagëtive.

Bëhet fjalë për Fatme Senko, 36 vjeçe, ndërsa mendohet se kushtet e vështira ekonomike kanë detyruar gruan që të kryejë aktin e rëndë.

Bashkëshorti i të ndjerës, teksa përballet me dhim bjen për hu mbjen e gruas së tij, dhe nënës së fëmijëve, apelon për ndihmë, shkruan “Balkanweb”.

Ai kërkon që dikush të vërë dorën në zemër dhe të mundësojë shpe nzimet e va rrimit, pasi ai nuk ka mundësi fina nciare. Ndërkohë që policia po heton rreth zbardhjen e ngjarjes në fjalë.

Leave a Reply