Emri-FOTO/ E reja ѕhqiрtare hu mb jetën trа-gjikiѕht në akѕident, Ia раѕ një vajzë të vogëI


Një 30 vjeçare me origjinë shqiptare ka hum bur jetën në një aks ident rrugor që ndodhi natën e shkuar në Celle Ligure në Itali.
Denada Nerjaku banuese në Vado Ligure, u plagos rëndë në aks identin rrugor që u regj istrua në autostradën A10, kur automjeti i saj u për plas ballë për ballë me një mjet të to nazhit të rëndë.

Gruaja e re, u transportua me urgjencë në spital në Santa Co rona në Pietra Ligure me anë të një helikopteri. Pas u stabilizua, u shtrua në njësinë e kujdesit intensiv, ku vdi q gjatë natës.

Traumat e ndryshme të shkaktuara nga për plasja e dhun shme, të cilat gjithashtu i kishin shka ktuar asaj hem orragji të rëndë, ishin fa tale për jetën e saj.

Prokuroria lokale ka hapur një hetim për aksi dentin fatal. Të dy automjetet e përf shira në aks identi në autostradë janë nën sekuestro dhe po vëzh gohen nga het uesit, të cilët po rin dërtojnë dinamikën e saktë të inc identit, shkaqet dhe përgjegjësitë e për plasjes së tme rrshme që i kushtoi jetën gruas së re.

Denada Nerjaku lë një vajzë të vogël, përveç vëllait të saj i cili është gjithashtu banor i zonës së Savonës./panorama

Leave a Reply