EMOCIONUESE/ I kanë mbetur рak ditë jetë, 20 vjeçari me kanсer martohet me daѕhurinë e jetëѕ së tij


Një 20-vjeçar me vetëm pak ditë jetë është martuar me të dashurën e tij, pasi u diag nostikua me një tum or në tru katër muaj më parë.

Owen Copland, një student i dramës në Universitetin Liverpool John Moores, pësoi dhimbje koke për rreth një muaj përpara se të diagn ostikohej me sëm undjen në nëntor të vitit të kaluar.

Ai iu nënshtrua një operacioni për të shpëtuar jetën ditë më vonë dhe që atëherë ai është përballur me radioterapinë plus operacione shtesë.

Por, pavarësisht luftës së dëshpëruar të Owen për jetën, skanimet në fillim të këtij muaji zbuluan një rritje të konsiderueshme të tumorit, duke lënë mjekët pa zgjidhje tjetër përveç se të japin një prognozë jashtëzakonisht të zymtë.

Me vetëm ditë potencialisht për të jetuar, Oëen u tha të dashurve të tij se donte të martohej me të dashurën e tij, Sarah Jones, 21 vjeç, e cila ka qenë pranë tij në çdo hap të rrugës.

Miqtë dhe familjarët e tyre arritën për mrekulli për të rregulluar një shërbim, i cili u zhvillua në shtëpinë e tij në Liverpool në 8 Mars, brenda vetëm dy orësh.

Megjithëse Owen, i cili është mbështetur nga Brain Tumor Research, ishte i mbyllur në shtratin e tij, ai ishte në gjendje të martohej me nusen e tij të bukur dhe gjithashtu të shijonte festimet, të cilat përfshinin muzikë të drejtpërdrejtë, lule dhe ushqim.

Leave a Reply