“ËmbëIsohu pak./ Qenke Zоti na ruajt”/ Riniani ηеvr-ikоѕet kеeq me Anën, ja çfarë bën/VlDE0


Riniani duket nuk u ndje aspak mirë në takimin me Anën dhe e ir0niz0i gjithë kohës për shkak të qëndrimit të saj.

Teksa po qëndronin në in-timitet, Riniani përpiqet vazhdimisht t’i afrohet Anës, por nuk ia doli.

Riniani: Të ëmbëlsohesh pak me këtë recelin se sot qenke Zot na ruaj. (Nuk i jep recel)
Ana: O zot këto ner-vat e tua.
Riniani: Me shikimet dhe buzëqeshjen tënde mund të zbutem. Do ngjitemi pak lart se u mp-iva?

Ana: Po, po jo shumë lart. Mos mu afro kaq shumë se më ikin mendimet.
Riniani: Do të të vendos këtë jastëkun?
Ana: Po.
Riniani: Po patjetër. (E heq) E dua p-u-thjen tënde.

Ana: Dua të fitosh njëherë besimin tim. Në momentin që do ta meritosh, do ta marrësh

Leave a Reply