Elvis Naçi do bëj një të mirë të madhe, ja çfarë do hapë për fëmijët jetim: Në dashtë Zoti do bëhet!


Hoxha i njohur dhe shumë i respektuar, Elvis Naçi ka njoftuar për të gjithë lajmin e mirë dhe të shumëpritur.

Ai thotë se me shpresën e Zotit do të hapë një shkollë profesionale e cila do të jetë për fëmijët jetimë që nuk kanë mundësi shkollimi.

Naçi përmes këtij njoftimi në rrjete sociale thotë se qëllimi është që këta fëmijë të mësojnë dhe të dalin në dritë, duke ditur që në vendin tonë ka një mungesë të theksuar të shkollave profesionale, dhe rrjedhimisht mungesë në treg të profesioneve të lira.

Leave a Reply