Elvana Gjata emocionon me urimin për gratë shqiptare në 8 mars: Bëni diferencën!


Elvana ka uruar gratë në ditën e 8 marsit me një foto që dukshëm është konceptuar para realizimit.

“Për të gjitha femrat që më mësuan respektin, sinqeritetin dhe përuljen. Për të gjitha femrat që më inspiruan mua, ndryshuan jetën e tyre, bënë diferencën, folën për të tjerët”, ka shkruar ajo.

Elvana u rikthye me postim në ‘Instagram’ ku më shumë nuk është aktive, në këtë ditë të mbushur me urime dhe fjalë të bukura. Por nuk postoi një foto me nënën apo motrën, siç kanë bërë shumica (megjithëse ky urim është veçanërisht i dedikuar për to). Këngëtarja qartazi është frymëzuar nga Frida Kahlo, imazhi i gruas lu ftarake dhe të fortë që ka p
asur specifik të sajën edhe lulet në flokë.

Leave a Reply