Elmedinin e njihte i gjithë рazari, hiѕtoria e triѕhtë e 13 vjeçarit që vdiq në gjumë. Mbante me bukë ѕhtëрinë e tij


Një djalë i mitur nga Fushë Kosova është gjetur i vd ekur në gjumë nga babai i tij. Një karrige e peshqir janë vendosur para derës së familjes Puçolli nga Fushë Kosovë.

Kjo simbolikë e hapjes së dyerve për ngushëllime pas vd ekjes së një familjari, nuk është krejt e za konshme për ta.

Familja ka hu mbur djalin 13 vjeçar të cilin për shumë arsye, familjarët e çmonin shumë. Babai i tij Halit Buçolli që e gjeti të birin të vd ekur në dhomën e tij. Elmedini qëndroi dy ditë në aeroportin e Prishtinës, e pasi që erdhi në shtëpi ai vd iq derisa po flinte. E që Elmedini kishte pasur një jetë të vështirë e thonë që të gjithë.

Puçolli tregon se si i biri 13 vjeçar nuk vijonte mësimin, por sigurohej që e gjithë familja të mos mbetej pa ushqim. Trupi i pa jetë i të ndjerit është dërguar në Mjekësi Ligjore për obduksione. Kështu bënë të ditur Policia.

Elmedini duket se është emër i njohur nga të gjithë në Pazarin e Fushë Kosovës. Duke thënë se ishte zemërmirë dhe shumë intelegjent, banorët po kërkojnë drejtësi nga shteti për hu mbje të fëmijëve të tyre. I pi kë lluar për Elmedinin dhe gjithë rastet e ngj ashme është përfaqësuesi i lagjes Bashkim Krasniqi. 13 vjeçari dhe angazhimi i tij njihej edhe përtej lagjes së tij.

Në kafenetë ku Elmedini kishte shkuar për të kërkuar lëmosha u shprehën të më rzitur për vd ek jen e tij. Pasi rasti u lajmërua në Polici nga babai, ky institucion po vazhdon hetimet për rastin./Gazeta Express.

Leave a Reply