Ekskluzive: Mësohen motivet që e quan babain të v r i s t e djalin, Albert Krasniqin


Një v r a s j e e r ë n d ë ka ndodhur sot në Prishtinë. Albert Krasniqi ka mbetur i v r a r ë në bodrumin e banesës së tij te rruga C.

Burime të Indeksonline bëjnë të ditur që d o r a s i ka qenë babai i tij.

D y sh o h e t se v i k t i m a ka pasur p r o b l e m e familjare dhe ka kërcënuar që disa ditë familjarët e tij për t’ia plotësuar kushtet që kërkonte.

Babai pasi e ka kryer a k t i n ka njoftuar vetë p o l i c i n ë.

/Indeksonline/

Leave a Reply