EKЅKLUZIVE/ LuIjetëѕ “i ndizet IIamрa”, zhviѕhet në meѕ të autobuѕit


Përputhen është një nga emisionet më të ndj ekur në Shqipëri dhe personazhet aty brenda janë bërë shumë të njohur për publikun. Sëfundmi, të shtunave, transmetohet edhe Përputhen+40, ku pro tagonistet gjejnë dashurinë e tyre, por mosha është mbi 40 vjeç.

Një nga konkurrentet që bëri edhe më shumë bujë në program është Luljeta nga Fieri, e cila nuk njihte kom plekse për mënyrën e të folurit, aq sa u shpreh se do e gjente bu rrin kur t’i ndizej llampa. Mirëpo, duket se Luljeta nuk paska komplekse as me veprimet e saj. Sëfundmi në redaksinë e JOQ ALBANIA ka mbërritur një video, ku Luljeta zhvishet brenda një autobusi. Ajo shihet teksa heq bluzen edhe pse autobuzi është i tejmbushur.

Gratë që janë në autobus qeshin me të madhe dhe i bëjnë thirrje shoferit mos të kthejnë kokën.

Leave a Reply