Edhe këtë e pamë/ Antonela nuk рërmbahet, e ka huq ѕhkul flokët e veta


Antonela është shumë e pa qartë në lidhje me atë se kë e pëlqen e kë e do, andaj ende luan lojë dhe tra zon ujërat sa herë që të mu ndet, shkruan “Kosovarja”.

Ajo i kushton shumë rëndësi pamjes së jashtme në çdo puntatë të emisionit, ndërkohë që janë mjaftë interesant pozat ku ajo shihet duke i n gre flokët e saj.

Leave a Reply