Edhe ju i bëni? Meshkujt i urrejnë këto gjëra që femrat i bëjnë, mos i përsërtisni më…


Ka shumë komente që shpesh dëgjohen për performancën e burrave në pjesën se.ksuale të një marrëdhënieje, ndërsa po aq herë fajësohen për ndonjë dobësi që “gjenden” në shtratin e një ç/ifti. Sidoqoftë, nuk është aspak kështu, pasi në realitet ç/ifti përbëhet nga dy persona, të cilët të dy duhet të bëjnë një përpjekje të ngjashme për rezultatin më të mirë të mundshëm.

Si pasojë, se.ksi femër gjithashtu ka një pjesë të përgjegjësisë. Sipas burrave, këto janë gabimet më serioze që gratë bëjnë në se.ks: Ato janë të zënë duke kaluar një kohë të mirë. Ata nuk kujdesen për kënaqësinë e të tjerëve dhe përpiqen vetëm të kënaqin vetveten. Ato nuk flasin kur nuk janë të kënaqura me se.ksin.

Ato preferojnë të pretendojnë se i tregojnë partnerit të tyre të vërtetën. Supozojnë se burrat janë gjithmonë të gatshëm për s.eks. Gjithashtu kanë nevojë për kohën e tyre. Turpi për trupin është një gabim i madh. Nëse personi tjetër është atje, atëherë ai ju pëlqen dhe nuk kujdeset për ndonjë papërsosmëri që keni në trupin tuaj.

Tingujt që ato lëshojnë. Shumë herë gratë përpiqen të imitojnë tingujt që gratë nxjerrin në filma er.0tikë. Por jooo, më mirë të mos e provoni këtë!

Leave a Reply