“E zjarrtë në krevat”, takimi i parë mes Andit dhe Jasminës nis me tema të “nxehta”


Jasmina dhe Andi kanë zhvilluar takimin e tyre të parë në Për’puthen, ku gjithcka filloi me një xhiro në makinë dhe më pas u ndalën në një kafene për të biseduar.
Andi nuk hezitoi ta pyeste për shenjën e horoskopit dhe ti tregonte karakteristikat, mes të cilave përfshihej edhe të qenit “e zjarrtë në krevat”.
Ndërsa Jasmina ngriti pyetjen nëse e ka provuar dhe Andi iu shpreh “Po”.

Jasmina: Ti e paske me fakte. Tani ti do që ta vërtetosh dhe tek unë?

Andi: Gjith.

Leave a Reply