E VlRGJER është po Sindi nuk përmbahet e thotë vetë: Kam shkuar vetë ta p-uthr Muratin


Murati ka reaguar ndaj Sindit duke thënë se nuk është e afërt ndaj tij në prapaskena.

Por në takimin me të, Sindi ka zbuluar se ka qenë në kafene me djemtë e tjerë kur ka shkuar dhe e ka puthur në faqe.

Murati: Sindi, ti kur vjen nuk thua as mirëmëngjes. Sindi: Unë nuk them mirëmëngjes? Unë kam ardhur dhe të kam thënë si nuk më takon dhe ti as nuk je cuar të më takosh.

Murati: Po aty kanë qenë gjithë cunat. Sindi: Po por unë erdha të të takoj ty. Të kam puthur në faqe

Leave a Reply