E triѕhtë/ Tjetër hu mbje për bluzat e bardha, K0VIDi i merr јееtën infermieres në Lushnje (foto)


Lajmin e ka bërë të ditur Urdhri i Infermierit, i cili në një reagim në Facebook thotë se “një tjetër infermier u largua nga ar.ma ta”.

“Me hidh ërim njoftojmë ndar jen nga jeta të infermieres nga Lushnja , Zj.Nurie Bace , 59 vjeç, e pre kur nga K0VIDI.

Dashuria për profesionin , shërbimi me profesionalizëm, virtyte që e shoqëruan në cdo çast të punës së saj me pacientet
Në emër të Urdhrit të Infermierit të Shqipërisë iu shprehim ngushë llime të sinqerta familjarëve dhe kolegëve”, thuhet në njoftim.

Leave a Reply